Kesäkaviaari

Kesäkaviaari kietoo sinut pikkusormensa ympäri ennenkuin huomaatkaan. Kun lautasella on keitetyt kananmunat ja/tai uudet perunat kesäkaviaarin kaverina, ei makunystyrät tiedä mitään parempaa pitkiin aikoihin...

 

VINKKI:

Keitä kananmunat ja jäähdytä ne, kananmunanpuolikkaiden päällä saat tästä näyttävän ja maukkaan tarjottavan.

 

Jos halutaan tarjota esim. savukalaa tai grillattua kalaa, grillipihvejä tms. keitetyt kananmunat ja kesäkaviaari toimivat vieruskaverina erinomaisesti.

 

Kesäkaviaari viettelee erityisesti kananmunien tai uusien perunoiden kanssa...

Kesäkaviaari

Silputtu tilli, punasipuli, graavilohi ja Ahti matjeskuutiot

Kesäkaviaari

Kaunista!

Kesäkaviaari

Sekoita! Lisää pieniä kapriksia. Käytä kunnon smetanaa!

Kurkkua

Kurkkuviipaleita mausteliemessä pilkotaan pieniksi

Kurkkua!

Lisää pienitty kurkku!

Kesäkaviaari

Aineet:

n. 200-250g graavilohta pienittynä

2 rkl Ahti matjeskuutiota purkista

1 pieni punasipuli pienittynä

10-15 siivua säilöttyä maustekurkun siivuja pienittynä

1-1,5 rkl kapriksia

0,5-1 dl tillisilppua  maun mukaan

0,5 tl pippurisekoitusta myllystä

n. 170g smetanaa

Rutistus limen puolikkaasta mehua

0,5 tl suolaa, jos haluat suolaisempaa, muista maistaa ennen lisäsuolaamista

 

Työvaiheet:

Helppoa kuin heinänteko :)

1.) Pilko ainekset

2.) Sötkötä kaikki ainekset sekaisin ja lopuksi mieti tuota suola-asiaa. Maista ja lisää jos haluat. Jos suolaa on tarpeeksi jo omaan makuun, jätä lisäsuola laittamatta. 

 

 

Lisää limemehua!

Lime tuo raikkautta ja täydentää makukokonaisuutta

Kesäkaviaari

Sopivan suolaista kesäpöytään...

Kesäkaviaari

Helposti näyttävää tarjottavaa

Kesäkaviaari

VALMIS!