Maustettu Snellmanin maatiaspossun uunifilee sai uuden elämän...

Maustettu Snelmanin maatiaspossun uunifilee

Maatiaispossun (Snellman) maustettu uunifilepala 1 kpl, joka leikataan noin 1-1,5 cm siivuiksi. Nuijitaan siivut kevyesti muovin sisällä.  Valmista sivelymarinadi ja kuumenna grilli. Lihat voi latoa grilliin ja sivellä sivelymarinadilla ja käännellä useita kertoja grillauksen aikana. 

Lihoissa olevaa rasvaa ei tarvitse leikata pois ennen grillausta.

 

 

Sivelymarinadi:

2 dl rypsiöljyä

2 tl savustettulla paprikalla maustettua himalajan "Maku" vuorisuolaa tai vastaavaa tuotetta.

1 dl ketsuppia

0,5 dl Yyterin sinappia tms. makeaa sinappia

1 tl cayenne-jauhetta tms. vähän tujumpaa paprikajauhetta

1 dl BBQ-sauce

Pippurisekoitusta myllystä reilusti

1dl makea chilisauce tai chiligarlicsauce

 

Sekoita ainekset sekaisin ja levitetään siveltimellä grillissä lihojen pintaan useita kertoja.

 

 

Grillatut lihat

Marinadissa käytetttyjä aineita

Lihasta leikatut siivut

siivujen nuijinta

Sivelymarinadi grilaukseen